انتخاب بهترین پاور بانک به عنوان یک اکسسوری ضروری، تاثیر زیادی بر طول عمر باتری شما دارد. در ادامه برای معرفی بهترین پاور بانک های 2020 همراه ما باشید.
پاوربانکها ابزارهای بسیار کارآمدی هستند که کمک میکنند شارژ گوشی هوشمند، تبلت و یا حتی لپتاپ کاربر همیشه در حالت فول و کامل باقی بماند. با این حال برای انتخاب یک پاوربانک، ویژگیها و فاکتورهای دیگری نیز در نظر گرفته میشوند. برای مثال اینکه اندازه و سایز پاوربانک در حدی باشد که به راحتی در جیب یا کیف کاربر قرار بگیرد و یا تعداد دفعاتی که یک پاوربانک میتواند گوشی هوشمند کاربر را شارژ کند، هر دو از نکات مهمی هستند که میبایست در هنگام خرید یک پاوربانک به آن دقت کرد. در ادامه با من برای آشنایی با بهترین برندهای پاور بانک موجود در بازار همراه باشید.
آنچه در ادامه میخوانید:
راهنمای خرید پاور بانک
- ظرفیت
- وزن
- زمان شارژ
- قابلیتهای اضافه
راهنمای خرید پاور بانک خوب
در هنگام خرید پاور بانک لازم است به فاکتورهای ویژه ای دقت کنید. شامل:
ظرفیت
ظرفیت پاوربانک شاید یکی از مهمترین موارد خرید پاوربانک باشد. چرا که مقدار برق ذخیره شده در این دستگاه برای مصرف کنندگان بسیار اهمیت دارد.
وزن
وزن یک پاوربانک شاید عامل مهمی نباشد اما در سفر های طولانی و اگر فردی باشید که آن را حمل میکنید بسیار سخت میشود ، پس در راهنمای خرید پاوربانک باید به این مورد اشاره کنیم که وزن این گجت بسیار مهم است که سبک باشد.
زمان شارژ
زمان شارژ پاوربانک بستگی به میزان حجم ظرفیت هر دستگاه دارد. دستگاههایی با ظرفیت بالا حجم شارژ بیشتری را نیز طلب میکنند و زمان شارژ این پاوربانکها بسیار بالاست.
قابلیت های اضافه
قابلیت های اضافه یک پاوربانک میتواند آپشنهای خوبی باشد تا امکانات بیشتری را از یک دستگاه استفاده کنید، از قابلیت های بیشتر پاوربانک میتوان به لامپ، فندک، جای چاقو و …. اشاره کرد.
بهترین پاوربانک های 2020، معرفی و بررسی
مبنای خرید پاوربانک میتواند در افراد مختلف بسیار متفاوت باشد، ما در مطلب فوق راهنمای خرید پاوربانک را توضیح دادهایم. شما میتوانید با مطالعه این مقاله، یک پاوربانک خوب انتخاب کنید. در زیر لیست برترین پاوربانک های 2020 را مشاهده میکنید.
بهترین پاوربانک از نظر ظرفیت شارژ بالا : مارک آنکر پاورکور 20100 (Anker PowerCore 20100)
احتمالا تا به حال مارک و برند آنکر به گوشتان رسیده است، آنکر پاورکور 20100 یکی از برترین پاوربانکهای این کمپانی است. این پاوربانک مجهز به یک باتری با ظرفیتی در حدود 20100 میلیآمپر ساعت است و قادر است گوشی یا تبلت کاربر را چندین بار به صورت متوالی شارژ کند بدون آنکه نیاز باشد که آن را دوباره شارژ کرد. آنکر را میتوان بهترین مارک پاوربانک در دنیا دانست.
گفتنی است اگر دیوایس کاربر از PowerIQ و یا ولتاژ بوست (VoltageBoost) پشتیبانی کنند، این پاوربانک انکر نیز با فناوری شارژ سریع قابل استفاده است. قابل ذکر است که پاوربانک آنکر پاورکور 20100 از تکنولوژی شارژ سریع کوالکام استفاده نمیکند اما همچنان در مواقع لزوم به خوبی شارژ گوشی و یا تبلت شما را تامین خواهد کرد. این پاوربانک در حدود 39.99 دلار قیمت دارد و از نقاط ضعف آن علاوه بر عدم پشتیبانی از شارژ سریع کوالکام، میتوان به وزن نسبتا سنگین این پاوربانک نیز اشاره داشت.
بهترین پاوربانک برای شارژ آیفونها: موفی پاوراستیشن پلاس XL
موفی پاوراستیشن پلاس XL، بهترین پاوربانکی است که برای آیفون و آیپدها طراحی و ساخته شده است (البته به غیر از آیپد پرو 2018 که خود با پورت USB-C عرضه شده است). درواقع پاوربانک موفی پاوراستیشن پلاس XL دارای یک کابل لایتنینگ است و کاربران آیفون و آیپد دیگر لازم نیست که برای استفاده از یک پاوربانک، کابل USB شارژر خود را به همراه داشته باشند. علاوه براین پاوراستیشن پلاس XL با استفاده از پد شارژ وایرلس Qi قادر است تا دستگاه را به صورت بیسیم شارژ کند.
این پاور بانک خوب حدود 10,000 میلیآمپر ساعت ظرفیت داشته و قادر است که دو دستگاه را به صورت همزمان شارژ کند. درحقیقت دو دستگاه، یکی از طریق کابل لایتنینگ و دیگری از طریق پورت USB-A ده واتی (10W) به صورت همزمان توسط این پاوربانک شارژ میشوند. پاوراستیشین پلاس XL طراحی منحصربهفردی داشته و از یک روکش پارچهای نرم بهره میبرد.
با این حال اگر گوشی و یا تبلتی که از آن استفاده میکنید، سیستم عامل اندروید را اجرا میکنند، پیشنهاد میشود که این پاوربانک را خریداری نکنید چون هدف از طراحی و ساخت پاوراستیشن پلاس XL، پشتیبانی از کاربران آیفون و آیپد بوده است و با اینکه این پاوربانک قادر است از طریق پورت USB-A، دیوایسهای اندرویدی را نیز شارژ کند اما باز هم کاربر نخواهد توانست از تمام پتانسیل و کارایی آن بهره ببرد. موفی پاوراستیشن پلاس XL حدود 99.95 دلار در بازار قیمت دارد.
پاوربانک آکی (Aukey) با ظرفیت 20,000 میلیآمپر ساعت
اگر پاوربانک قدرتمند آنکر را به هر دلیلی نمیپسندید، پیشنهاد بعدی ما پاوربانک آکی با 20000 میلیآمپر ساعت، ظرفیت است. این پاوربانک از دو پورت پشتیبانی کرده و در نتیجه قادر است که به صورت همزمان گوشی و تبلت کاربر را شارژ کند. یکی دیگر از مزایای این پاوربانک، چراغ موجود در آن است که به کاربر نشان میدهد چه میزان از شارژ باتری باقیمانده است.
با این حال ممکن است نوع طراحی و شکل ظاهری ساده آن به مذاق برخی کاربران خوش نیاید. یکی دیگر از نقاط ضعف این پاوربانک عدم پشتیبانی از فناوری شارژ سریع است اما باید گفت که با قیمت تنها 33.99 دلار و ظرفیت باتری بالا و همچنین پشتیبانی از شارژ همزمان گوشی و تبلت، گزینه بسیار خوبی برای کاربران اندرویدی بوده و بهترین مارک پاور بانک برای سامسونگ محسوب میشود.
پاوربانک آی موتو () با ظرفیت 30,000 میلیآمپر ساعت
اگر به دنبال آن هستید که از یک پاوربانک با ظرفیت بالای 20000 میلیآمپر ساعت بهره ببرید، بهترین گزینه پاوربانک آی موتو با ظرفیت فوقالعاده بالای 30000 میلیآمپر ساعت خواهد بود. درحقیقت میزان ظرفیت شارژ این پاوربانک در اندازهای است که قادر است گوشی هوشمند کاربر را برای شش بار به صورت متوالی شارژ کرده و در آخر همچنان مقداری از شارژ خود را نیز حفظ کرده باشد. این محصول را باید از مدعیان لقب بهترین پاور بانک برای آیفون دانست.
یکی دیگر از نقاط قوت این پاوربانک پشتیبانی از 3 پورت است، همچنین قادر است که برخی از مکبوکها و لپتاپها را نیز شارژ کند. از نقاط ضعف آن، میتوان به طراحی ساده و وزن نسبتا سنگین این پاوربانک اشاره داشت اما پرداخت 45.99 دلار برای یک پاوربانک با 30000 میلیآمپر ظرفیت و پشتیبانی از شارژ همزمان سه دیوایس، تقریبا منصفانه خواهد بود.
باریکترین و بهترین پاور بانک شیائومی با ظرفیت 10,000 میلیآمپر ساعت
شیائومی در بخشهای مختلف تکنولوژی و فناوری مشغول فعالیت است. برای مثال گجتهای پوشیدنی و تولید پاوربانکهای مختلف از جمله این فعالیتها محسوب میشود. در همین راستا این کمپانی در سال 2018 پاوربانکی را به بازار فرستاد که با 10000 میلیآمپر ساعت ظرفیت، پتانسیل بالایی در شارژ دیوایس داشته و وزن نسبتا سبکی دارد. با وجود آنکه این پاوربانک، سریعترین شارژر در میان این فهرست نبوده اما قادر است که گوگل پیکسل 2 را در کمتر از 2 ساعت شارژ کند.
همانطور که در تصویر پایین مشاهده میکنید این پاوربانک از دو پورت میکرو USB و USB-C در یک کابل پشتیبانی کرده و این یکی از مهمترین مزایای پاوربانک شیائومی است. گفتنی است این پاوربانک از یک روکش فلزی بهره برده و ضخامت آن به اندازهای است که به عنوان باریکترین پاوربانک در این فهرست، شناخته میشود. بسیاری این محصول را بهترین بهترین پاور بانک 2018 میدانند.
کلام آخر
خرید بهترین پاوربانک برای شا باید با توجه به نوع کاربرد و یا بودجه شما انجام شود. مدل های متنوع و برندهای مختلفی از پاور بانک در بازار ایران موجود است. شما از پاوربانک برای شارژ گجت های خود استفاده می کنید؟ کیفیت کدام برند راضی هستید؟
- ۹۹/۰۴/۰۱